Downloadz

lijn1.gif (3257 bytes)

Op deze pagina vind je enkele bestanden die je kunt downloaden met meer informatie over onze projecten, bouwtekeningen maar ook totaal nutteloze zaken. Dat hoort nu eenmaal bij de ChaosBoyz!

Downloads
Kalender 2010 De enige echte 'ChaosBoyz Kalender 2010' in PDF formaat.
Het begin van een nieuwe traditie.  
Download!
W200 Rollbar De enige echte 'ChaosBoyz' rollbar ;-) Op veler verzoek heeft Joop een bouwtekening gemaakt van deze rollbar. In de .zip file zitten een drietal formaten voor het gebruik in diverse cadcam-programma's (.dxf , .fp3 en .wmf). Uiteraard zitten er ook enkele foto's vanuit verschillende hoeken bij.
 
Download!
ChaosBoyz screensaver Ben je echt een fan van de ChaosBoyz? Dan kan deze ChaosBoyz screensaver natuurlijk niet ontbreken op jouw desktop! Maak je collega's maar eens nieuwsgierig...
 
Download!
ChaosBoyz banner Speciaal voor webmasters die graag een link willen plaatsen naar onze site, hebben wij natuurlijk een mooie banner beschikbaar. En als je graag wilt dat wij jouw banner plaatsen, jammer maar daar doen we niet aan ;-)
 
Download!
DivX codec Heb je problemen bij het afspelen van onze videofragmenten? Dan bestaat er een kans dat jouw PC niet over de juiste 'codec' beschikt. Download en installeer dan deze codec.
 
Download!
Microsoft JAVA Zie je aan de linkerzijde geen menu-knoppen? Dan kan het zijn dat er geen JAVA is geÔnstalleerd op jouw PC. Microsoft installeert deze niet meer standaard in de browser. Download en installeer dan deze officiŽle Microsoft Java Virtual Machine.
 
Download!
APK regelgeving Iedereen wil wel weten wat er nou werkelijk wordt bekeken bij een APK-keuring. Of het nou is dat je twijfelt aan het oordeel van een APK-keurmeester, of omdat je vantevoren wilt zorgen dat je auto volledig aan de eisen voldoet. Deze versie is van 12-2005. ZIP-file uitpakken en setup starten. Meer APK-info vind je hier.
Download!
Gebruik de rechter muisknop - Opslaan Als / Save As

Opmerking : Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele virussen of andere beschadigingen die door het gebruik van deze downloads worden toegebracht! Zo, dan hebben wij ook aan onze legale plicht voldaan ;-)

lijn1.gif (3257 bytes)