VFKAMC1 - Vehicle Formerly Known As MiniChaos 1

lijn1.gif (3257 bytes)

Enige tijd geleden ontvingen we via email het onderstaande bericht:

 
hallo 4x4 vrienden,
 
kan het zijn dat wij een paar jaar geleden bij jullie een suzuki jeepje hebben gekocht voor 200 eurie?
ik heb een foto bijgevoegd ervan.
 
we hebben hem iig. nog steeds en we hebben besloten dat dit de beste koop was ooit.
hij is nog nooit stuk gegaan op de accu na.
we gebruiken hem nog vaak op de zaterdag of zondag in het terrein (bilstain) en door de week sleept Bep de paarde bak ermee recht. foto`s van bep in de bak volgen.
we hebben al verschillende bomen ermee gesloopt en een lantaarnpaal. (de remmen doen het nog steeds niet goed) gelukkig zag Bep dit niet.
op de zijkant gaat ie niet zo hard hebben we ondervonden dus we proberen zo veel mogelijk de wielen op de grond te houden.
 
we hebben nog maar een suzuki erbij gekocht omdat we toch vaak in de problemen raken met het ding. en een lier is voor mietjes.
ik zal binnenkort wat nieuwe foto`s schieten van het ding, we hebben er toch al het 1 en ander aan verranderd.
 
bedankt namens iedereen die al eens in de problemen is gekomen of vies is geworden door de buut.
maar voornamelijk bedankt door Bep die nu geen tractor hoeft te kopen om de bak te slepen.
 
De groeten, Max Josh en Dolf.
 

Na de bevestiging van onze zijde dat dit inderdaad onze oude MiniChaos was, en inmiddels alweer een nieuwe MiniChaos II hebben, kregen we nogmaals een bericht:

 
hey,
 
We hadden al jullie foto`s gezien op jullie site, wij rijden meestal in bilstain omdat dit lekker dichtbij is voor ons en omdat je daar veel plezier kunt hebben met jeep en motor. en natuurlijk lekker in de problemen kunt komen. we hebben ons nu nog altijd kunnen redden met een schep en wat span banden. alleen in wonck hebben we een keer de hulp van een andere suzuki met lier er bij moeten roepen. toen stonden we een beetje verticaal met de achterkant in de grond.
We zijn ook een beetje op zoek naar nieuwe tereinen om te kunnen rijden, het liefst waar je ook met de enduro motor mag rijden dus als jullie nog suggesties hebben horen we die graag. 
van sclayn hadden we ook al gehoord maar we wisten niet zeker of je daar ook met de motor op mag dus daar zijn we nog steeds niet geweest. en wonck is nu verboden terrein geworden en er zijn zelfst al jeeps en motoren in beslag genomen door de lokale gendarmerie...
 
Is jullie Mini Chaos ll ook een suzuki? we konden er geen foto van vinden op jullie site...
wij houden het bij de suzuki`s omdat deze goed op onze vrachtwagen past.
we gaan de zuzuki binnen kort wat verder upgraden met wat nieuwe stoelen en deuren enz. misschien ook de assen onder de veren hangen. en misschien gaan we eens kijken voor een liertje om toch weer wat grotere problemen te kunnen op zoeken.
Ik heb nog wat foto`s erbij gedaan van de zuzuki. niet echt beste kwaliteit want ze zijn uit onze filmpjes geknipt.
 
we houden jullie op de hoogte van alle vernieuwingen die we gedaan hebben aan de jeep en alle problemen waar we in zijn gekomen.
en uiteraard nog wat foto`s van Bep in de jeep. :-)
 
Groetjes Max Josh en Dolf.
 

Natuurlijk blijven we benieuwd naar de avonturen die jullie beleven met VFKAMC1 jongens, veel plezier!

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)