Het dagboek van Doornroosje

lijn1.gif (3257 bytes)

Ruim een jaar geleden kwam Oscar's Dodge niet door de gevreesde APK keuring. Hier en daar wat kleinigheden maar ook wat omvangrijkere zaken zoals voorwiellagers, ball-joint, aandrijfassen en her en der wat elektra-problemen die resulteerde in verlichting-storingen. Tezamen met de naderende geboorte van hun kleine Pit besloot Oscar om zijn Dodge maar eventjes te stallen totdat er weer tijd en geld was om hem door een nieuwe APK te sleuren...

Dat 'eventjes' duurde maar langer en langer en in  de tussentijd bleef Ossie toch actief in het team meedoen. Zoveel mogelijk mee naar evenementen en dat ging zeker niet onopgemerkt voorbij. Tijdens een verjaardag kwam zijn Dodge weer ter sprake en werd er onderling besloten dat die maar eens onder het stof vandaan gehaald moest worden. Tijd voor een 'kusje' om haar wakker te maken en weer schreeuwend door de straten van Oostzaan te kunnen rijden.

Stukje bij beetje vind je in dit dagboek de vorderingen van Doornroosjes herstel en modificaties. Yep; modificaties; we gaan haar gelijk voorzien van een LPG installatie; dat scheelt een hoop onkosten ;-)

tball.gif (1653 bytes)    Beginnen met de vooras   (12 juli 2003)     new-2.gif (4999 bytes)
tball.gif (1653 bytes)    Doornroosje gewekt   (30 juni 2003)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)