Project X gest(r)opt...

24 oktober 2004

Lijn (3257 bytes)

Helaas moet ik melden dat Project X is gest(r)opt. Wat begon als een geweldig idee, blijkt op dit moment financieel even niet haalbaar… 

Na vele zoekpogingen is het niet gelukt om goedkoop aan een goed onderstel voor Project X te komen. Daar komt nog bij dat Mikey een paar financiële tegenvallers heeft gehad en dat heeft hem doen besluiten om zijn Pontiac terug te bouwen naar originele staat.  Het hele verhaal begon met de weggerotte subframes die vervangen zouden worden door een ander chassis. Nu is besloten om de weggerotte subframes te vervangen door nieuwe subframes en dan kan de opbouw weer beginnen.  Al het werk dat nu gedaan is, is gelukkig allemaal niet voor niets geweest, dit had toch moeten gebeuren. 

Maar omdat het dan geen 4x4 wordt voldoet Mikey’s Pontiac niet aan de ChaosBoys ‘voorwaarden’ en zal het verhaal geen vervolg krijgen op deze website.  

Ik zal wel proberen het verhaal te blijven opschrijven en zodra er bijzondere dingen plaats vinden zal ik er ook foto’s van maken. Mocht het dan nog een leuk verhaal worden zal ik de trouwe bezoekers van deze website laten weten op welke website de rest van het verhaal te volgen is. De plannen zijn om in het voorjaar van 2005 het verhaal op onze persoonlijke website voort te zetten. 

Dus op deze plaats wil ik iedereen die met ons meegedacht en geleefd heeft heel erg bedanken voor alle ideeën en tips!

Auteur: Xel

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)