Rottigheid

Ronald & Hanna, 10 april 2003

Lijn (3257 bytes)

Donderdag 10 april 2003

Vandaag de Dodge maar eens alvast een beetje onder handen genomen. Eerst heb ik alle vloerbedekking eruit getrokken en een paar kilo zand en zooi eruit geschept. Onder alle rotzooi kwam aan de bestuurderskant een flink rotte vloer tevoorschijn. Er zitten zulke grote gaten in de bodem dat ik met gemak mijn vuist er doorheen kan steken. 

rottigheid01.jpg (59031 bytes) rottigheid02.jpg (62990 bytes)

Daarna ben ik begonnen met het wegknippen van zo'n 1500 meter overbodige bedrading. Toen ik onder het dashboard lag, deed ik nog een minder leuke ontdekking. Ik kon van onder het dashboard nog steeds de wolken in de lucht bekijken :(

Na het verwijderen van al die draden ben ik eens gaan kijken waarom de alarmlichten niet werken en waarom er een aan/uit schakelaartje in het dashboard zat welke met speakerdraad met de kachelmotor was verbonden. De voedingsdraad van de alarmlichten bleek los onder de motorkap te liggen. Toen ik deze weer had aangesloten, werkten de alarmlichten nog steeds niet :) Er zat een draadbreuk in de kabel dus daar heb ik maar een nieuw stuk in gezet.

De originele kachelschakelaar was weg gesmolten en i.p.v. een nieuwe schakelaar te monteren hadden ze dus maar een heel dun schakelaartje in het dashboard gezet met een paar draadjes rechtstreeks naar de kachelmotor. Inmiddels werkt de kachel weer zoals het hoort.

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)