Open en bloot

Ronald & Hanna, 27 juni 2003

Lijn (3257 bytes)

Vrijdag 27 juni 2003

Omdat het natuurlijk nog maar de vraag is of het nog kan nadat de RamCharger weer is opgebouwd, heb ik vandaag lekker de hele dag topless rond gereden.

  

Aan het eind van de middag ben ik begonnen weer een en ander te demonteren.Omdat de RC nog voor de deur stond, kon ik hem nog niet al te ver slopen want hij moest natuurlijk nog wel naar de schuur kunnen rijden. Daarom heb ik besloten alvast het dashboard te demonteren maar de kabelboom nog even in tact te houden.

Tot vandaag wist ik niet dat je de voorruit moest verwijderen om het dashboard te kunnen demonteren :), het dashboard zit namelijk met een aantal parkers vast die onder het raamrubber verstopt zitten. 

 

Nadat ik de voorruit en het dashboard had gedemonteerd en de kabelboom zo heb neergelegd dat deze geen kortsluiting kon maken, heb ik de RC naar de schuur gereden. Nou zie je altijd van die Jeepies rijden waarbij de voorruit naar beneden is geklapt, maar ik snap niet helemaal wat die gasten daar nou zo leuk aan vinden. Behalve de wind in je gezicht waardoor je eigenlijk niet veel harder kan rijden dan 30 km/uur, krijg je ook nog eens al die vliegen en muggen e.d. in je gezicht. Breed lachen omdat je open en bloot rijdt is er dus niet bij want dan krijg je van die rare vlekken op je tanden die je normaal gesproken op je voorruit hebt met dit weer.

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)