Mooi rood is niet lelijk

Ronald & Hanna, 5 juli 2003

Lijn (3257 bytes)

Zaterdag 5 juli 2003

Vanmorgen zou ik Oscar en Thom opwachten welke de Dodges van Oscar naar de loods van Arne en Mike zouden brengen. Voordat ze echter richting Den Haag zouden rijden moesten ze eerst nog even langs Cothen om de originele vooras van mijn W200 op te halen. Daarna zou ik doorrijden naar Bert Maassen in Harskamp om de body van de RC weer op te halen.

 

Het liep echter allemaal wat anders, uiteindelijk heb ik Thom en Oscar om 13.15 uur opgevangen bij Bunnik en ben ik samen met hen naar Co gereden. Na Oscar en Co aan elkaar voorgesteld te hebben, ben ik op weg gegaan naar Harskamp alwaar ik om ongeveer 14.15 uur aan kwam. Ik kon echter met geen mogelijkheid Bert Maassen ontdekken. Wel zag ik de body staan welke in de rode lasprimer was gespoten.

 

Na enige tijd wachten en proberen Bert telefonisch te bereiken begon ik een beetje zenuwachtig te worden want ik moest natuurlijk wel weer voor 16.00 uur bij Co zijn omdat die dan dicht gaat. De body kon ik ook niet op de autoambulance laten staan want die moet vanavond weer terug. Uiteindelijk heb ik via z’n broer die ernaast woont toch de body gekregen en het geld betaald.
Snel terug naar Co om de body te lossen… We hebben hem met de takel waarmee ik eerder ook al de motor wissel voor Aquafobia had gedaan van de autoambulance getild en op een paar pallets gezet.

Nu staat de body lekker droog binnen op mij te wachten zodat ik Maandag gelijk kan beginnen met het repareren van de ontstane gaatjes.
Maar eerst ga ik morgen nog ‘even’ proberen het chassis te ontroesten.

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)