Stapje voor stapje

Ronald & Hanna, 9 juli 2003

Lijn (3257 bytes)

Woensdag 9 juli 2003

Vanmorgen ben ik begonnen met het demonteren van het voorfront omdat hier nog de klossen van de bodylift gemonteerd moesten worden. Ik had er al zo lang mogelijk mee gewacht omdat ik bang was dat het hele front van ellende uit elkaar zou vallen.. Zoals je op de foto’s kan zien scheelde het niet veel of het front zou inderdaad uit elkaar vallen zo erg was het verrot. 

Na enkele malen gekeken te hebben naar de vele rotte plekken, heb ik besloten om het front toch maar te vervangen door een nieuwe. Helaas is er ook voor deze RamCharger geen nieuw front meer leverbaar, en heb ik een front van een nieuwer type W200 genomen. De punten voor de koplampen zijn hier anders.

Terwijl ik met het front bezig was, is Ton ook aangekomen en is hij begonnen de bedrading weer onder het dashboard te hangen.

Na het uitslijpen van de gaten voor de koplampen en het boren van nieuwe gaatjes voor de bevestiging konden de lampen er weer in.

Ton had blijkbaar ook niet stil gezeten want inmiddels was het dashboard alweer bijna geheel gemonteerd en ook de stoelen staan weer op hun plaats. Zelf heb ik nog even de LPG tank op zijn nieuwe plaats (tussen de wielkasten) gemonteerd zodat er weer ruimte is om de achterbank eventueel in de toekomst weer terug te plaatsen. Stapje voor stapje komt de RC dus weer steeds verder in elkaar.

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)