Flinke vooruitgang geboekt

26 februari 2007

Lijn (3257 bytes)

Met Total Chaos hebben Joop, Rik en ik weer wat voortgang geboekt!

Handremmen (2x) (oorspronkelijk van VW T4) gemonteerd. Dit was een hoop werk, wielen los, remmen gangbaar maken en korte kabel door lange kabel vervangen. En uiteraard de complete constructie van het handrem mechaniek en console
Motorkap gefabriceerd (Joop!) en gemonteerd die is verschrikkelijk mooi! met bult en valt toch tussen de buizen die als skelet nog zichtbaar zijn. 
Electra doos als dashboard gemonteerd Lampjes gemonteerd
Achterveerbladen aangepast aan de nieuwe belasting: drie bladen weggeslepen. Nu zit er iets van vering in, we zien nog wel of we nog een 4e blad wegslijpen. Andere ventilatoren gekocht voor de radiator (oorspronkelijk van, je raait het al: VW T4), die hebben een betere capaciteit dan het reeds door mij gefabriceerde Renault spul... Nu nog de montage van het geheel met windtunnel. De Renault fan's kunnen dan gebruikt worden voor de aparte automaatbak koeling, waarvoor we een oorspronkelijke kachelradiator hebben bestemd. 
Bodemplaat transmissietunnel vervaardigd (Rik), klaar om te monteren. Verdampers van de gasinstallatie gemonteerd op zelfgemaakte steunen. en tm het inlaatspruitstuk met slangen gemonteerd. 
Luchtfilter en kleppendeksels hemi-blauw geschilderd WHOEHOE!!! ;-)

De komende tijd wordt er door ons nog hard gewerkt aan Total Chaos; einddoel is om hem in mei mee het terrein in te kunnen nemen! Wordt vervolgd!

Wouter

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)