De kick van een monster op wielen

Mike, 18 juni 2003

Lijn (3257 bytes)

Het is altijd leuk om te zien dat mensen onze website vaak weten te vinden en al helemaal als het dan gaat om een magazine dat net bezig is met een artikeltje over bijvoorbeeld Pickups. Zo gebeurde het ons dus ook dat er een verslaggever van het blad Aktueel (jaja...) bij ons aanklopte om een interview te hebben met één van ons. Blijkbaar heeft onze Caroline een enorme aantrekkingskracht als één van de weinige vrouwen met zo'n hobby en het was al snel duidelijk dat zij in het artikeltje over pickups zou gaan komen.

Hieronder vind je de twee ingescande pagina's uit het blad. Klik erop om ze te vergroten.

Naast het interview met Caroline is er ook een interview gehouden met o.a. Chris, Ingrid en Henton. Chris heeft een nieuw type Dodge en Ingrid is in het bezit van een Dodge D200 (2WD). In het artikeltje wordt gesproken over het feit dat haar man in het bezit is van een Ranchero, maar uit de forums op het DTBWeb valt te lezen dat hij ondertussen ook is gezwicht en in het bezit is van een Dodge W200 ;-) 

Hun artikels vind je hun artikels. Klik erop om ze te vergroten.

Het zijn alledrie leuke interviews geworden. Jammer genoeg is de naam van ons team verkeerd geschreven (ChaozBoys ipv ChaosBoyz) en is onze website niet vermeld. Gemiste kans...

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)