Een nieuw jasje voor Dodgie

Christel en Sebas, augustus 2004

Lijn (3257 bytes)

Heel blij zijn we met ons Dodgie, maar toch werd hij regelmatig, geheel onterecht, gezien als een barrel. Dit kwam omdat er nogal wat deuken in zaten en hij diverse tinten mat zwart was. Aangezien het onderhoud van meerdere auto’s best kostbaar is en erg veel tijd kost, hebben we besloten om ons Dodgie te verkopen en het geld van de opbrengst te steken in het verder opknappen van ons JEEPIE. 

Om een betere eerste indruk te geven hebben we besloten om ons Dodgie dan eerst maar eens te laten ontdeuken en te voorzien van een mooi kleurtje. Hieronder de resultaten… Hopelijk komt er nog niet al te snel een nieuwe koper, want we zijn toch wel erg blij met het resultaat! En hopen er zelf nog even van te mogen genieten  ;-)

       

Door het afslijpen van de reservewielsteun van de rollbar was er ijzervijlsel in de laadbak blijven liggen en na een paar dagen regen was dat er niet mooier opgeworden. Dus voordat hij naar de spuiter ging hebben we eerst de laadbak helemaal geschuurd en in de bodyshoot gezet, dat knapte al geweldig op. Daarna nog een laklaag bij de spuiter erover en hij is weer als nieuw… 

Nou dan moet het oude net niet passende tijgerkleedje over de bank ook maar vervangen worden door een waardig tijgerkleed.  En in de garage lag nog een Dodge embleem dat voor op de motorkap hoort, dus deze een beetje opgeknapt en op de motorkap geplakt en wat is ie weer mooi geworden! Mijn DODGIE!

Auteur: Christel en Sebas

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)