Samenstellen van het team

lijn1.gif (3257 bytes)

Na veel overleg binnen ons team hebben we definitief besloten om mee te gaan doen met deze bizarre Combat. Iedereen was het er over eens dat dit een geweldige uitdaging zal gaan vormen, en dat je zo'n kans slechts eenmaal in je leven krijgt. Binnen ons team hebben we een diversiteit aan kennis en kunde, maar uiteindelijk zal het erop neerkomen dat slechts drie van ons daadwerkelijk naar Engeland worden gevlogen tesamen met ons zelfgebouwde voertuig.

Het is natuurlijk ontzettend moeilijk om tot zo'n keuze te komen, maar nadat bekend werd dat de filmopname's in juni, juli en augustus zullen plaatsvinden (afhankelijk van hoe lang ons team en ons voertuig het uithoudt) en er per opname een week voor wordt uitgetrokken, werden de mogelijke deelnemers ineens een stuk beperkter. Tenslotte hebben we allemaal een full-time baan en kunnen we niet allemaal 'zomaar' eventjes een weekje weg. Jocelyn van de Discovery Channel had reeds aangegeven dat een vrouw in het drie-koppige team een verhoogde kans op inschrijving zou opleveren, maar helaas is onze ChaosGirl Caroline door omstandigheden niet in staat om deel te nemen. Wie zijn het dan uiteindelijk wel geworden?

Arne Arne heeft in de afgelopen jaren bewezen een goede voertuigcontrole te hebben, en deinst nooit terug om aan een 4x4 te sleutelen.
Wouter Wouter heeft veel technische kennis, is handig met sleutelen, rijdt met enige regelmaat trials met z'n Dodge en zit bomvol goede ideen.
Sebas Sebas heeft meer dan 10 jaar diepgaande ervaring met de technische aspecten van de Dodge en div. andere 4x4's en hij is een meester in het bedenken van snelle reparaties.

Donderdag 14 februari komt het team bij elkaar om de inschrijfformulieren compleet te maken en een korte video te maken over ons team, de deelnemende leden en wat we van plan zijn te gaan bouwen. Dat laatste is natuurlijk een 'geheim', maar n ding staat vast: we houden onze naam hoog, en de ChaosMonsterTruck zal dan ook zeker gebaseerd zijn op een Dodge W200!

Het is helaas niet toegestaan om actief gebruik te maken van sponsoring op het voertuig zelf. Wel blijft het mogelijk om via deze website wat meer bekendheid te werven, dus mocht je nog interesse hebben in het sponsoren van deze Ultimate Machine Combat, laat het dan eventjes weten aan de webmaster; we komen er vast wel uit!

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)