Ruitenwissers en verlichting

Sebas & Christel, 10 tot en met 16 april 2001

Lijn (3257 bytes)

Hier het vervolg van ons JEEPIE verhaal (10 tot en met 16 april)

Ondanks dat Seeb extra vrije dagen heeft opgenomen om aan het JEEPIE te werken blijkt toch door de paasdagen, het slechte weer en veel werk aan de bovenverdieping van ons huis dat we weer niet zoveel hebben kunnen doen. Dus hieronder maar weer een opsomming van de werkzaamheden van afgelopen week:

Schakelaar voor de achteruitrij-verlichting nagekeken, deze blijkt ook defect te zijn, maar heeft geen nut om deze te maken. De achteruitrij-verlichting is zo aangepast dat dit tegenwoordig de knipperlichten zijn. Dus ons Jeepie zal zonder achteruitrij-verlichting door het leven moeten.

De nummerplaat aan de voorzijde gemonteerd en een trekhaak aan de voorzijde (zeer belangrijk voor terreinrijden) goed bevestigd.

Voor de nummerplaat en trekhaak aan de achterzijde moeten we nog iets creatiefs verzinnen. Aangezien we binnenkort nog op zoek gaan naar een nieuwe achterbumper en een bevestigingstriangel om het reservewiel op te hangen kunnen we misschien gelijk een idee opdoen voor de kentekenplaat en de trekhaak.

De bevestigingsplaten van de voorruit ontroest en weer goed bevestigd.

De bedrading van de ruitenwissers door de raamspijl naar het dashboard getrokken, zodat deze niet meer onder de voorruit door de cabine in komt.

De gaten waarin de meters moeten komen zijn allemaal in het dashboard gezaagd er zal later deze week nog wat gaten voor de schakelaars gemaakt moeten worden.

Alle schakelaars en meters zijn nu besteld en het is wachten totdat deze binnen komen, want dan kan het dasboard verder afgebouwd worden en kan hij startklaar gemaakt worden.

Tevens wat prijsopgave gedaan bij diverse banden zaken voor nieuwe 31"banden.

Word vervolgd….

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)