Demonteren en reviseren

Sebas & Christel, 18 tot en met 24 juni 2001

Lijn (3257 bytes)

18 t/m 24 juni - demonteren, schoonmaken en reviseren...

Afgelopen week is Seeb druk bezig geweest met het schoonmaken van alle onderdelen (o.a. tussen- en schakelbak) die hij onder het JEEPIE vandaan gehaald heeft. Donderdag, 21 juni is Seeb samen met zijn neef RafaŽl (die zelf in een GMC rijdt) vertrokken naar Off Road Utrecht om een nieuwe koppelingsplaat, drukgroep en diverse tandwielen voor de schakelbak te halen. Hiervoor heeft hij bijna f. 1.000,- incl. afgerekend.

De drukgroep was wel een hele speciale, een soort heavy duty drukgroep speciaal voor V8 motoren. Ondertussen had de postbode eindelijk het pakketje met het revisiesetje voor de schakelbak afgeleverd voor ruim f. 300,- incl. Het was weer een kostbare dag. Eenmaal thuisgekomen bleek de drukgroep niet te passen en zodoende zijn we zaterdagmiddag maar weer vertrokken naar Off Road Utrecht om de juiste drukgroep mee te nemen. Dit keer kregen we ruim f. 100,- tegoedbon terug, (JOEHOE!), omdat deze drukgroep ietsje goedkoper was.We hebben vervolgens nog gezellig zitten babbelen bij Off Road Utrecht tot het ver na sluitingstijd was.

Vanaf zondag 24 juni zijn we druk bezig geweest met alles weer in elkaar zetten en de tussen- en schakelbak een mooi geel kleurtje te geven. En 's avonds hebben we bij ons in de tuin ge-BBQ-ed met de chaosboyz om te bespreken waar we ons eerst volgende offroad-weekendje gaan houden. Het was een gezellige avond en gelukkig hoefde ik de volgende ochtend niet vroeg op.

Wordt vervolgd…

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)