Naar Offroad Centre Utrecht

Sebas & Christel, 2 tot en met 8 juli 2001

Lijn (3257 bytes)

2 t/m 8 juli - Naar OffRoad Utrecht met het JEEPIE

Omdat Seeb toch erg graag een juiste knop wilde hebben voor op de tussenbakpook en omdat we ons JEEPIE nou eindelijk toch wel eens bij OffRoad Utrecht wilde laten zien zijn we woensdag 4 juli in de middags effe naar Utrecht gereden. Het was heerlijk weer, dus alleen het bikinitopje er op, haren in een staart (anders zie ik nix), en genieten maar. Was weer vreselijk SUPER!

Maar toen we net goed en wel Utrecht inreden merkte we dat bij het optrekken bij een verkeerslicht dat het JEEPIE heel hard ging trillen. Maar als hij eenmaal een beetje reed ging alles weer prima. Mark en Kevin vonden dat ons JEEPIE er best goed uitzag, en waren ook verbaasd over de tussenbak met zijn 2 laag. Gelukkig konden ze harden lachen om mijn vreselijke remblunder van afgelopen zondag. Kevin adviseerde om de bevestiging van de stang die naar de koppeling loopt iets meer op te vullen met ringetjes zodat deze meer in het lood staat en dan zal hij waarschijnlijk minder trillen.

Daarna hebben nog gezellig bij Mark aan de balie zitten babbelen met iedereen die binnen kwam en net als ons even moesten wachten, want ook op woensdag is het er vreselijk druk. Mark vertelde dat hij inmiddels al onze verhaaltjes op deze site gelezen heeft en het jammer vond dat zijn naam nog niet genoemd was, want eerlijk is eerlijk hij doet altijd erg zijn best om ons goed te helpen, dus MARK hier staat je naam ik hoop dat ik hem goed geschreven heb. Maar omdat onze tussenbak dus niet zoveel voorkomt hadden ze ook geen knop voor de tussenbak. Helaas! Maar ja Seeb moest natuurlijk iets kopen, we hadden zolang moeten wachten en die tegoedbon van ruim f. 100,- van vorige week moest natuurlijk op. Dus toch maar de RVS raamscharnieren voor ruim f. 330,- (-/- 100,- tegoedbon = 230,- incl) meegenomen. En Seeb is 's avonds direkt begonnen aan deze vreselijke klus, het vervangen van de raamscharnieren.

Wordt vervolgd…

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)