Afscheid van ons Jeepie

Sebas & Christel, juni 2005

Lijn (3257 bytes)

Juni 2004 - juni 2005

Vorig jaar bleek bij thuiskomst uit Sclayn dat de stuurbekrachtiging kapot was en we zaten dus op onderdelen van B&S te wachten… Na diverse telefoontjes kregen we te horen dat ze het zo gauw mogelijk toe zouden sturen. Ja inderdaad 3 weken later ontvingen we een pakketje. Eindelijk… Maar het bleek niet compleet!!! Whaahahahahaa! Aangezien de manier van service van B&S door de telefoon niet helemaal was wat we verwachten van zo’n winkel, hebben we het maar gelaten bij wat het was en zijn we maar even gaan bellen met OffRoad Utrecht. Seeb had gelijk een gezellig praatje met Mark aan de telefoon en hij wist gelijk wat Seeb nodig had en hij zou het opsturen. Seeb vergat te vragen wat het kostte en wanneer ze het zouden leveren, dus dat was weer spannend…

En zo gebeurde het dat er 2 dagen later een vriendelijke jongen voor de deur stond met een pakketje dat direct afgerekend moest worden. En wel gepast, want hij had geen wisselgeld… Mhhhhh, tja ehhh, ik wil het pakketje wel graag hebben, maar heb geen gepast geld… Gelukkig konden de buren mijn flappie van € 50,- wisselen in kleinere flappies en ook de bezorger was inmiddels zo vriendelijk dat hij uit zijn eigen zak wat geld te voorschijn haalde om te wisselen. 

Zo kon Seeb diezelfde dag weer verder aan de slag… Dus eindelijk de eerste week van juli was ons JEEPIE weer voorzien van een goed werkende stuurbekrachtiging. En eindelijk werd het de laatste week van juli weer lekker zomer weer. Dus hebben we de vouwwagen ingepakt en achter het JEEPIE geslingerd. Op naar Mook, want daar lagen mijn paps en mams met de boot, dus konden we daar een paar daagjes op visite en ’s avonds lekker in ons vouwtentje neerploffen. 

Zodra het weer het maar even toe liet zijn we er vaak op uitgetrokken om even lekker uit te waaien. Ondanks dat we helemaal verliefd zijn op ons JEEPIE en altijd gezegd hebben dat hij nooit meer weg zou gaan, hebben we in april 2005 een hele radicale beslissing genomen. We kregen steeds vaker ideeën en dromen die niet zoveel met 4WD-en te maken hebben en voor deze dromen is geld en tijd nodig en daarom hebben we in april besloten om ons JEEPIE weg te doen. Maar we zijn wel even op zoek geweest naar een nieuwe betrouwbare eigenaar. En die hebben we gevonden. We hebben er alle vertrouwen in dat ons JEEPIE in hele goede handen van Chaosboy Arne is gekomen. En zo is ‘Ons’ JEEPIE dus toch niet helemaal uit ons leven verdwenen. Arne HAVE FUN!

 

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)