Oproep voor een 4x4 terrein

20 februari 2005

Lijn (3257 bytes)

We kregen een email van Marco waarin hij vroeg om een oproep op de site te plaatsen voor een aktie om de gemeente in Hoogezand-Sappemeer te laten zien dat er behoefte is aan een 4x4 terrein in de buurt. Aangezien de 4x4 terreinen in Nederland dun bezaaid zijn staan wij hier dan ook helemaal achter. Succes Marco!!!

 

Wij hebben het plan om zondag 20 februari vanaf 1300 uur een niet officiŽle "meeting"te houden op het strand van Meerwijk, gemeente Hoogezand-Sappemeer.
Dit strand is de afgelopen weken intensief bereden door bulldozers en vrij toegankelijk, waarmee ik bedoel dat er geen hekken e.d. voor staan. Het gaat er hierbij niet om om terrein te rijden maar is bedoeld puur als bijeenkomst.
Wij doen dit om de gemeente te laten zien dat er veel belangstelling is voor het 4x4 gebeuren, terwijl daar door de meeste gemeenten geen aandacht aan besteed wordt.
Wij willen hier in het noorden een eigen vereniging gaan opzetten maar zijn nog op zoek naar een geschikt terrein.
Deze bijeenkomst is dan dus ook, zoals ik al zei, bedoeld om te laten zien dat er meer mensen zijn die ook graag onverhard rijden, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Let er dus wel op dat er officieel niets geregeld is en ieder op eigen risico aanwezig is.
Verder speelt nog het idee om een fotograaf van de plaatselijke krant en eventuele verdere media ( tv noord / radio compagnie) op de hoogte de stellen om e.e.a. nog meer onder de aandacht te brengen.
Wij vinden dat er meer aandacht besteed moet worden aan onze hobby en dat er ruimte moet zijn om die uit te oefenen.
Ik hoop dat er meer mensen zijn die er zo over denken en onze "actie" willen steunen en hier naartoe willen komen.
Als ons idee slaagt komt er dus een terrein wat legaal gebruikt kan worden voor onze hobby en dus ook voor toekomstige officiele meetings en terreinrijdagen.
Verder is het natuurlijk een leuke gelegenheid om andere 4x4's te bezichtigen en ervaringen uit te wisselen, zelfs als we van het strand gestuurd worden, er ligt een grote parkeerplaats naast.
Dus trek allemaal de stoute schoenen aan en steun ons a.u.b. misschien is deze actie ook een idee voor andere gemeenten. Voor meer informatie kun je altijd een bericht posten natuurlijk of een
e-mail sturen naar: feroza_rijder@hotmail.com
Denk er aan dat wij alleen auto's toelaten onder dezelfde voorwaarden als bij het terreinrijden, zo moeten de voertuigen zijn voerzien van een APK en kenteken.

Marco Westerborg.

  

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)