Maasvlakte

3 maart 2002

Lijn (3257 bytes)

Laatste update : 26-02-2002

Zoals al een tijdje op de site werd aangekondigd zouden we in februari weer een dagje offroaden organiseren op een onofficieel terrein. Aangezien het in eerste instantie voor en door ChaosBoyz 4x4 teamleden word georganiseerd hebben we de datum naar maart moeten overhevelen. Het wordt om precies te zijn 3 maart 2002! Josh, Caroline en Olav zijn druk bezig om te kijken hoe we het allemaal gaan organiseren. Vast staat in elk geval dat  het een lekker dagje blubberen gaat worden! Caroline is druk bezig om de informatie over het terrein te verzamelen zodat we het stukje onder de rubriek 'Terreinen' kunnen afmaken. Meer foto's kun je ook nog vinden in de rubriek 'Offroad' ...

Net zoals in december op de Australiehaven in Amsterdam geldt hier ook dat we gaan rijden op een terrein waar rijden wordt 'gedoogd'. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de Maasvlakte door diverse andere teams en clubs, dus mogelijk zijn we niet de enige. Heb je zin om een keertje met ons mee te baggeren?

Update 14-02-2002

Caroline, Josh en Ton zijn afgelopen zondag naar de Maasvlakte gegaan voor een verkenningstocht en  hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om het stukje onder de rubriek terreinen onder handen te nemen. Lees het stukje goed door, het geeft een goede indruk van wat je kunt verwachten 3 maart! De verwachting is om rond 11.00 te verzamelen met alle ChaosBoyz 4x4 teamleden en de overige, aangemelde offroaders. Mocht je je willen aanmelden maar niet weten hoe je er moet komen; Caroline heeft een uitgebreide routebeschrijving gemaakt die we je graag toemailen bij je aanmelden.

Update 26-02-2002

We hebben ondertussen al heel wat aanmelding binnengekregen van enthousiaste offroaders die graag een dagje met ons gaan blubberen op de Maasvlakte. Onze organisatoren Caroline, Josh en Olav hebben een overzichtje gemaakt van ontmoetingspunten waarvandaan we een colonne kunnen vormen richting de Maasvlakte. De uiteindelijke bedoeling is om tussen 11.00 en 11.30 te verzamelen op de Maasvlakte zelf. Je zult e.e.a. herkennen aan de gebruikelijke party-tent en natuurlijk de groep ChaosBoyz 4x4 teamleden. Mocht je geintereseerd zijn in het rijden in colonne, bekijk dan onderstaand overzicht en laat aan ons weten of je hieraan mee wilt doen :

Een eenvoudige kaart laat zien waar we ongeveer moeten zijn :

 maas_kaart.jpg (144028 bytes)

Om alvast in de stemming te komen kun je onderstaande foto's bekijken die Olav, Josh en Caroline hebben gemaakt tijdens hun verkenningstocht over de Maasvlakte. Uiteraard is de terreingesteldheid erg afhankelijk van het weer van die dag en de dagen ervoor. Qua faciliteiten is het een beetje als tijdens het evenement op de Australiehaven in Amsterdam; er is niets. In de regio zijn wel wat tankstations waar je voor een hapje of een drankje terecht kan. Van Caroline heb ik ondertussen begrepen dat de dag in elk geval wordt afgesloten met lekkere warme worsten met een kartoffel salade en een kop heerlijke koffie!

maasverken01.jpg (10620 bytes) maasverken02.jpg (16619 bytes)
maasverken03.jpg (20938 bytes) maasverken04.jpg (20890 bytes)
maasverken05.jpg (14578 bytes) maasverken06.jpg (18013 bytes)
maasverken07.jpg (19543 bytes)

 

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)