Maasvlakte

19 maart 2006

Lijn (3257 bytes)

Afgelopen november reden we nog met een flinke hoeveelheid enthousiaste website-bezoekers over de flink modderige Maasvlakte. Volgens vele van jullie zeker voor herhaling vatbaar. We hebben ons best gedaan om een ander terrein te vinden waar we nog - legaal of minder legaal - konden rijden, maar helaas. Nederland verpest steeds meer voor de echte fanatiekelingen. Ja, je kunt je aansluiten bij een georganiseerd evenement en in de file achter SUV's en namaak-4x4's aan tuffen ;-) Niks ten nadele van de organisaties overigens; alleen maar lof voor hun initiatieven!

Ondanks dat het mooie weer een beetje uitblijft, begint het bij vele van ons alweer te kriebelen. De 4x4's zijn alweer een paar maanden schoon en hunkeren naar een modderbadje. 

   

Dus ... gaan de ChaosBoyz op zondag 19 maart weer lekker een dagje naar de Maasvlakte! Heb je zin om de dagelijkse sleur een beetje te vergeten en om je 4x4 voor wat anders dan dagelijks woon-werk verkeer te gebruiken; schrijf je dan snel in middels ons inschrijf-formulier :

Inschrijf-formulier

Verwacht van ons geen uitgezet parcours, entreegeld, opzichters en veiligheids-inspecteurs, maar wel chaos, blubber, behulpzaamheid en gezelligheid. Daarnaast zorgen we wel voor een leuk vuurtje om de achterblijvers een beetje warm te houden, of om je tussendoor aan op te warmen. Reken rond dit jaargetijde ook op flink veel water, modder en kou. En dat is geen waarschuwing maar iets om naar uit te kijken ;-)

Na het inschrijven ontvang je zo snel mogelijk meer informatie met betrekking tot verzamelplaatsen, tijden en route- beschrijvingen.

Tot de 19e!

Het ChaosBoyz 4x4 team

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)