Maasvlakte

28 september 2002

Lijn (3257 bytes)

Zoals je wellicht al op de site hebt gezien is de aanmelding voor ons nieuwe offroad-evenement op de Maasvlakte al van start gegaan. De aanmeldingen stromen binnen, dus het is tijd om wat meer informatie te verstrekken. Alhoewel we het een evenement noemen is het geen evenement zoals je mogelijk van clubs als ANVT of JeeBee gewend bent. Het is meer een uitnodiging van de ChaosBoyz om gezellig een dagje te komen offroaden op de Maasvlakte.

Het terrein op de Maasvlakte is een relatief vlak terrein met meerdere plassen/meertjes die doorwaadbaar zijn. Let echter wel op de grote plas; verleden keer heeft Wouter hier namelijk de 'titel' van Olav overgenomen : U-Boat Commander... Het rijden op het terrein wordt door de politie gedoogd, zolang je maar uit de buurt blijft van het stukje terrein ernaast, dat speciaal voor motorrijders is bedoeld. Er zijn géén kosten verbonden aan dit evenement. Althans; niet aan ons: zelf moet je uiteraard je brandstof en eventuele schade betalen ;-)

Op het terrein zijn geen faciliteiten aanwezig in de vorm van toiletten of een snackbar. Wel zullen wij zorgdragen voor een of meerdere party-tenten waaronder je droog kunt bivakkeren terwijl je gezellig een praatje maakt met mede-offroaders. Onze team-chefkok Oscar zal mogelijk zorgen voor wat lekkers (soep, hotdogs) en natuurlijk een onmisbaar bakje koffie tegen een lichte vergoeding.

We hebben een overzichtje gemaakt van verzamelpunten waarvandaan we een colonne kunnen vormen richting de Maasvlakte. De uiteindelijke bedoeling is om tussen 11.00 en 11.30 te verzamelen op de Maasvlakte zelf. Je zult e.e.a. herkennen aan de gebruikelijke party-tent en natuurlijk de groep ChaosBoyz 4x4 teamleden. Indien je bij de inschrijving hebt aangegeven dat je bij een verzamelplaats wilt verzamelen, kijk dan naar onderstaand overzicht, kies de voor jou gemakkelijkste plaats en zorg dat je er op het aangegeven tijdstip bent.

Een eenvoudige kaart laat zien waar we ongeveer moeten zijn :

 maas_kaart.jpg (144028 bytes)

Om alvast in de stemming te komen kun je in elk geval eens kijken naar de rubriek 'terreinen' en in het foto-album. Uiteraard is de terreingesteldheid erg afhankelijk van het weer van die dag en de dagen ervoor. Qua faciliteiten is het een beetje als tijdens het evenement op de Australiehaven en de IJ-polder in Amsterdam; er is niets. In de regio zijn wel wat tankstations waar je voor een hapje of een drankje terecht kan. 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de webmaster. Aanmelden kan via het inschrijf-formulier op de 'wat is nieuw' pagina.

 

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)