Maasvlakte

20 november 2005

Lijn (3257 bytes)

Okay, laten we eerlijk zijn. Vroeger speelden we als kind dolgraag met onze speelgoedautootjes in een zandbak. Onbezorgd en met een hoog fun-gehalte. Dus wat doen we nu we ouder zijn? Juist; we spelen nog steeds met autootjes in een zandbak. Alleen is nu zowel de auto als de zandbak een stuk groter geworden ;-) Uit het grote aantal reacties van jullie blijkt toch wel dat het leuk is om zonder verplichtingen gezellig een dagje te offroaden. En daarom organiseren wij als ChaosBoyz regelmatig (jajaja, te weinig zullen jullie denken) een dagje modderen en zandhappen.

Dit jaar zijn we nog niet op de Maasvlakte geweest, dus hebben we besloten om op zondag 20 november in onze agenda's te reserveren om weer eens ouderwets chaotisch tekeer te gaan. Dat betekent geen tenten, broodjes-warme-worst-met-zuurkool of een uitgezet parcours, maar ongeorganiseerd 'spelen'. Mocht het nou echt koud worden zorgen we natuurlijk wel voor een leuk vuurtje om de achterblijvers een beetje warm te houden.

Krijg je ook al zin om er weer eens op uit te gaan? Schrijf je dan snel in :

Inschrijf-formulier

Na het inschrijven ontvang je zo snel mogelijk meer informatie met betrekking tot verzamelplaatsen, tijden en routebeschrijvingen.

Tot de 20e!

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)