Maasvlakte

18 november 2006

Lijn (3257 bytes)

Zoooo hier is t verslag van 18 november op de Maasvlakte (eindelijk hé :-P)

Ik heb al een keer eerder een verslag voor de ChaosBoyz geschreven; dat was voor Sclayn en al lang lang geleden ;-) 

Ik kreeg n paar weken terug kreeg ik van Mike een SMSje of ik zin had om mee te gaan naar de Maasvlakte. Dit kon ik zeker niet weigeren omdat ik het gevoel had dat het te lang geleden was dat ik met de CB’Z mee ben gegaan.

We hadden dus zaterdag ochtend bij de loods afgesproken in Oude Leede waar ik Thom tegen kwam die nog de laatste dingetjes aan z’n Jeep aan het klaarmaken was en Mike die kwam wat later. Jammer genoeg ging Mike’s dodge niet mee, jah oude auto’s daar moet je hard aan werken. Dus nam Mike zijn Jeep Grand Cherokee mee waar hij eigenlijk het terrein niet mee in mag van Vera ;-) regels zijn er om overtreden te worden ;) We hadden met Sander en Christa bij een tankstation afgesproken waar we een vrouwtje ontmoete die ruitensproeiervloeistof in haar motorolie wou gooien, toen we haar even hadden verteld dat ze dat maar niet moest doen wou ze het dopje van de remvloeistof open doen en het daar in gieten… heel dodelijk haha. Sander en Christa waren makkelijk te zien een abnormaal hoge witte Ford 250 geweldig gewoon. 

Ons volgende hangplek was de McDonalds Charlois waar we als ontbijt smakelijke big mac en de andere zooi naar binnen werkten.  Met de colonne die we nu vormden reden we richting de maasvlakte. Josh die was zo enthousiast dat hij gelijk z’n blazer vast reed. Hoe vaker hij probeerde om eruit te komen kwam hij steeds dieper in de bagger te zitten. Normale conclusie van de doorsnee offroader is auto ervoor en trekken. Maar nee hij kwam steeds dieper te zitten, oké nog een auto ervoor lukte ook niet… 5 auto’s ervoor lukte zelfs niet met de geniale actie van Thom om zijn auto ook bij het rijtje te gooien lukte het… wel. Eindelijk was Josh eruit en konden we weer verder. Mike “mocht” het terrein niet in want Vera zou de advertentie voor marktplaats al klaar hebben voor de Jeep. Dus Mike heeft dus lekker aan de kant gestaan (dus niet). 

Joop en Wouter even buurten met de T4 (VW) en parkeerde hem naast de Jeep van Mike wat ze dus NIET hadden moeten doen. Wouter had weer eens trek in een sigaar en wou hem uit de auto pakken maar iedereen die op de maasvlakte is geweest weet dat het er hard waait dus BOEM sloeg de deur tegen Mike’s achterdeur waar opeens een deuk inzat. Niks aan te doen gewoon effe schadeformulier invullen. Ronald en Hanna waren ondertussen ook al aanwezig en het blijkt dat Aquafobia (Ronalds Dodge) een verdelerkap heeft met goede kwaliteit, eentje die gewoon blijft lopen als er water instaat! 

We gingen wat vroeger richting huis dan we hadden gepland maar dat bleek ook wel nodig te zijn voor een paar. Toen we weer op de snelweg waren, reed Josh voorop en toen opeens op de vluchtstrook de auto naast hem had getoeterd en richting de onderkant van zijn auto gewezen. Dus snel op de vluchtstrook en toen stonden wij daar een rijtje “asobakken” maar zeker geen pc hoofdstraat trekkers wachtend op de ANWB (beste vriend voor de offroader). En die kwam daar met een (lullig) busje terwijl wij toch echt een bergingsvoertuig nodig hadden. We moesten zo snel mogelijk van de vluchtstrook af dus Josh probeerde zijn motor te starten wat lukte en hij klonk goed maar toch en doorrijden tot de volgende afslag, wij waren hem al voor gegaan en het geluid van de motor klonk voor geen meter. 

Dus snel stilstaan en de motor afzetten, ANWB man keek een beetje rond onder de motorkap en beetje voelen en kwam tot de conclusie dat mogelijk een pakking of zuiger-schraapveer de oorzaak was en dat het dus handiger was als er een bergingswagen kwam. We hebben niet eens zo heel lang gewacht. Het was een mooi gezicht een 7 inch (???) verhoogde en modderige Blazer op zo’n wagentje. Thom en ik reden mee omdat Josh de auto van de trailer moest rijden en weer ergens moest neer zetten en wij dachten dat we de auto er wel vanaf konden trekken met de Jeep. Bij Josh thuis lukte het hem zelf om de Chevy zelfstandig van de trailer te rijden en netjes te parkeren. Na een bakkie koffie zijn we richting Nootdorp gegaan waar ik woon in de weekenden en vakanties en door de weeks zit ik in Driebergen als fulltime student ;-)

Ik denk dat ik het zo allemaal wel heb verteld ;-)

Gr, Frank 

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)