Valkenswaard - DTB

19 oktober 2003

Lijn (3257 bytes)

Het was weer zover. Dodge Trucks Benelux organiseerde weer het jaarlijks terugkomende evenement op het Eurocircuit in Valkenswaard. Dit zou onze 3e keer worden en vorig jaar vond ik het allemaal een beetje tam. Dat was het deze keer zeker niet, je kwam ogen en oren tekort om alle akties te kunnen volgen in de diverse modderbakken.

Bakbeesjuh!

De dag begon met het verzamelen om 9.30 in Nijmegen van de kale, Iemelda en Tygo (Toyota), Jean-Paul en Jeannine (Dodge), Teun (Nissan Patrol), Richard en Frank (Nissan Patrol) en Ton en Naomi (Dodge). Daarna zijn we naar Best gereden waar Roger en Brigitte (Dodge), Maurice en Marian en kids (Dodge crewcab) al bij de MacDonalds stonden te wachten. Na de koffie zijn we in een colonne naar Valkenswaard gereden.

Kijk! Zo kennen we Wouter!

Daar aangekomen kwam Wouter al naar ons toegelopen en gingen we ons eerste rondritje maken. Bij het bospad aangekomen stond Teun met zijn Nissan al vast in de modder en moest eruit getrokken worden. (hij zou het rustig aan doen) Aangezien ik al genoeg onkosten heb gehad de laatste tijd en ik ook nog mee wilde naar Sclayn heb ik me met moeite in kunnen houden in de modder. Wouter echter moest en zou als eerste door een venijnige modderbak waar hij in bleef steken. Gelukkig stond er al een Toyota klaar om Wouter eruit te lieren. Helaas voor de Toyota bleef Wouter staan en de Toyota trok zichzelf richting Wouter ;-) 

Dit is echter wat minder :-(

Willem Baljon (altijd bereid om te trekken) trok Wouter er uit met een paar flinke rukken. Of het nu door de modderbak kwam of door de subtiele rukjes van Willem is niet bekend maar de baksteun van Woutje was afgebroken. Hij stond ondertussen weer bij de ingang van het terrein en had een krik nodig om de bak op zijn plek terug te krijgen. 

Rustig aan na al die onkosten ;-)

Daar aangekomen zagen we Josh&Caat die onverwachts met de motor langs waren gekomen. Met een stuk hout en spanbanden werd de steun weer vastgemaakt zodat Wouter aan het eind van de dag ook naar huis kon. Dat betekent dus geen colonne rijden voor Wouter en Joop a.s. donderdag. Eerst de steun repareren en dan ís avonds samen met Ronald en Hanna naar Sclayn. Alvast succes gewenst met sleutelen en we zien jullie wel verschijnen.

Natuurlijk werd er weer op verschillende plekken met elkaar bijgepraat en ook hier was het weer motorkap hangen bij elkaar ;-) Kortom, een heel gezellige dag waarbij veel wagens de modder opgezocht hebben. Volgens jaar zijn we er zeker weer bij.

Auteur : Ton

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)