Beekse Bergen

lijn1.gif (3257 bytes)

Lokatie Adventure-World nabij Hilvarenbeek
Inlichtingen Onbekend
Website N.v.t.
Afstand (vanaf Den Haag) ca. 120km
Terrein-omschrijving Het terrein in de Beekse Bergen is een zeer gevarieerd terrein bestaande uit een tweetal stukken bos (een eenvoudige en een moeilijkere), een stuk strand met eilandje en een 30m hoge zandberg met diverse paden.Uitstekend geschikt voor beginners.
Moeilijkheidsgraad Licht tot middelzwaar
Voorzieningen Er is een klein Chalet aanwezig dat echter niet altijd is geopend tijdens de evenementen. Indien geopend serveert men er broodjes hamburger, kroketten, frites en uiteraard diverse drankjes. Ook de toiletten zijn in het Chalet gevestigd.
Ons oordeel De Beekse Bergen is ondertussen voor ons een bekend terrein geworden. Meerdere malen per jaar bezoeken we de diverse evenementen die hier worden georganiseerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen er een aantal moeilijkere stukken tussen zitten zoals een diepe modderput in het eerste bos, en een veradelijk stuk bos met smalle paadjes en diepe geulen in het tweede bos. Opvallend is dat er vaak andere routes tegen de berg worden gelegd, en de laatste paar maal was de berg duidelijk veranderd door bulldozers. Een uitstekende plek om eens rustig van het offroaden te genieten terwijl de kans op beschadigingen vrij laag blijft.
Omgeving-foto's beekse01.jpg (48639 bytes) beekse02.jpg (41075 bytes) beekse03.jpg (44103 bytes)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)