Inor - Ferme Auberge de Soiry

lijn1.gif (3257 bytes)

Lokatie Ferme Auberge de Soiry, 55700 Inor. Gelegen aan de D946. Net na een scherpe bocht vlak voor Inor (vanuit het noorden) staat het terrein aangegeven aan de linkerzijde van de weg.
Inlichtingen Francis Darte/Liliane Zanier, Tel/fax +33-329-803193 (alleen Frans)
Website geen
Afstand (vanaf Den Haag) ca. 365km
Terrein-omschrijving Een prachtig en vooral groot (ca. 180ha) terrein, varierend van moddersporen langs een maisveld tot een grote, steile helling (de zogeheten varkensheuvel) en modderige paden dwars door het uitgestrekte bos. Uniek is dat je midden tussen de wilde dieren rijd; pas vooral op de wilde zwijnen die niet bepaald bang zijn voor 4x4's. Bij natte weersomstandigheden is dit een zeer zwaar terrein. Sommige delen worden op verzoek geopend door de eigenaar.
Moeilijkheidsgraad Middel tot zwaar
Voorzieningen Ferme Auberge de Soiry kent vele voorzieningen en faciliteiten; zo is er een net campingveld waar je met je auto niet naast je tent mag staan (voordeel: geen omgeploegd campingveld). Eenvoudige maar nette toiletten en douches met warm water (inbegrepen in camping-kosten). Ook een ontbijt in de eetzaal is inbegrepen (koffie, stokbrood, boter en jam). Er bestaat de mogelijkheid tot overnachten in slaapzalen.
Een weekend rijden kost 50EUR per auto en een overnachting op het campingveld 5EUR per persoon incl. warm water en ontbijt.
Ons oordeel Ondanks dat we er nu in een relatief droge periode zijn geweest, is dit absoluut ons favoriete terrein. Temeer omdat ook onze wat grotere pickups er zonder problemen kunnen rijden. Het terrein is enorm uitgestrekt en sommige delen zijn alleen via een afsluitbaar hek te bereiken. De eigenaar is goed van vertrouwen; je krijgt een sleutel mee voor de hekken. Vergeet ze niet te sluiten ivm het wild. Verder kan de varkensheuvel een flinke uitdaging worden als het heeft geregend. Evenals het pad ernaar toe overigens ;-)
Omgeving-foto's inor01.jpg (65839 bytes)  inor02.jpg (48176 bytes)  inor03.jpg (36856 bytes)
Routebeschrijving Routebeschrijving volgt
Extra inor04.jpg (53729 bytes)  inor05.jpg (31769 bytes)  inor06.jpg (34702 bytes)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)