Arne

lijn1.gif (3257 bytes)

Ik ben 32 jaar, woonachtig in Den Haag en werkzaam bij een IT-detacheringsbedrijf (PinkRoccade). In 1999 waren wij, Mike, Thom en ik, alle 3 gedetacheerd bij Heineken in Zoeterwoude waar het offroad/Amerikanen virus op dat moment huis hield. Alweer 15 jaar is Marianne mijn liefde en heb ik 5 katten en 2 Rottweilers als huisdieren. Buiten mijn vriendin heb ik nog 2 grote liefdes: terreinrijden en instructeur bij Randstad Hondensport.

cursusarne.jpg (20160 bytes)Mijn eerste 4x4, een Chevrolet Blazer, kocht ik net als Mike bij de Firma Brouwers. Helaas hebben deze mannen absoluut geen gevoel voor service, laat staan dat er op een redelijke manier met deze mannen gecommuniceerd kan worden. 1 groot fiasco. Van de 6 weken dat ik de auto had heeft hij 4 en een halve week bij de firma brouwers gestaan wegens gebrekken. Na deze 4 en en halve week bleek er nog steeds een en ander te mankeren aan de auto maar zij wilde niets meer doen. Jammer, was niet nodig geweest. Gelukkig kon ik de auto bij de firma van Dam uit Elst inruilen en kocht ik daar mij huidige auto een Chevrolet K30 pickup. Gelukkig een veel positiever verhaal dan dat van Brouwers. Deze auto was uitmuntend verzorgt afgeleverd en tot op heden mankeert er NIETS aan. Perfect. Sinds Juni 2002 heb ik de website voor van Dam ontworpen en houd ik hem up-to-date. Dus ga eens een kijkje nemen!

Bij 4WD automagazine heb ik een cursus gevolgd. Een ervaren instructeur verteld de kneepjes van het terreinrijden, zodat je heelhuids, zonder schade toch je bestemming bereikt. Erg leuk en leerzaam, een aanrader.

Ik ben lid van de Cruise Brothers en JeeBee. De eerste is de Haagsche Amerikanen Club welke elke 1e zaterdag van de maand een meeting organiseert waar zo'n 250-350 Amerikaanse auto's te zien zijn. Zeker een aanrader om eens te komen kijken. JeeBee (en ook andere clubs) organiseren meestal 1 keer per maand een terreinrij dag ergens in Nederland en in de zomervakantie in het buitenland. Voor websites zie de links pagina.

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)