Ex-teamleden

lijn1.gif (3257 bytes)

Een woord vooraf..
Het ChaosBoyz-team bestaat puur en alleen uit een stel dwaze vrienden en vriendinnen met een voorliefde voor alles wat met 4x4 en offroaden te maken heeft. Veel tijd is en wordt doorgebracht met het elkaar helpen om de auto's rijdende te houden, maar vooral ook om lol te hebben en ervaringen met elkaar te delen.

Soms zijn er echter momenten dat je leven een wending neemt en waardoor je keuzes moet maken. Of je kiest zelf voor een nieuwe hobby of levensstijl die je niet kunt combineren met het team waar je deel van uit maakt. Hieronder zie je dan ook een aantal 'ex-teamleden' die voor zichzelf hebben besloten om geen deel van het team meer te zijn.

Sebas en Christel (lid tot mei 2006)


[ wie was ik binnen de chaos ]

Sebas en Christel zijn n van de eerste chaoten. Vanaf het begin tot nu zijn ze zeer actief geweest en dankzij hun vele jaren ervaring met terreinrijden vr ze bij de ChaosBoyz kwamen, hebben we heel veel van ze geleerd. Sebas heeft een aantal van ons geduldig geholpen bij het sleutelen, net zo lang totdat we het konden. En dan niet te vergeten de vermakelijke kampvuurverhalen en toespraken van Sebas!

Sebas en Christel koesteren al jaren lang een droomwens; het bezitten (en ultiem bewonen) van een mooie boot. Onlangs is hun droom werkelijkheid geworden en hebben ze al hun energie en tijd nodig om deze droom uit te bouwen. We wensen hun allemaal ontzettend veel plezier met hun bootje!

Ton (lid tot juni 2006)


[ wie was ik binnen de chaos ]

Ton leerden we als eerste kennen toen hij zijn Nekaf wilde ruilen tegen de W200 van Thom. Het begin van een goede vriendschap was gelegd en de Dodge heeft nogmaals binnen het team van eigenaar gewisseld (Kale). Zijn huidige trotse bezit is een Dodge RamCharger die hij van Ronald heeft overgenomen en opgeknapt.

Bij de eerste de beste schade aan zijn RC besefte Ton dat dit toch enorm zonde was van alle tijd en geld die hij erin had gestopt. In combinatie met het rustige jaar 2005 binnen de ChaosBoyz, heeft Ton besloten om de richting van Amerikanen-meetings, cruises en rondritten in te slaan. De wereld is klein; we komen hem vast snel weer tegen!

Oscar (lid tot mei 2006 en nog steeds actief)


[ wie was ik binnen de chaos ]

Oscar is via een hulpkreet bij het team terechtgekomen. Zijn zojuist aangeschafte W200 vertoonde nogal kuren waar hij niet meer uit kon komen. Via de forums hebben wij hem geholpen en al snel ging hij mee offroaden. Daar leerden wij zijn kookkunsten als chef-kok bijzonder waarderen. Zijn offroad-kunsten wat minder ;-)

Ondertussen is Oscar getrouwd, heeft 2 zoontjes en heeft een enorme verbouwing aan zijn huis achter de rug. Hij heeft er zelfs z'n Dodge voor moeten weg doen. Dat neemt niet weg dat Oscar nog steeds mee blijft doen aan onze evenementen en ons blijft vermaken met z'n hilarische mail-wisselingen. We blijven Oscar dus gewoon tegenkomen, alleen - voorlopig - zonder 4x4.

Marcel alias 'Kale' (lid tot september 2006)


[ wie was ik binnen de chaos ]

Marcel had binnen het team - en ook erbuiten - de bijnaam 'Kale'. We hebben hem leren kennen als de bijrijder van Ton en vooral door zijn grote inzet en graafcapaciteiten. Hij stond altijd klaar met een flnke schep of houweel om een pad nagenoeg te egaliseren zodat een Dodge er gemakkelijker overheen kon ;-)

Naast de ChaosBoyz is Kale erg actief geworden bij andere Amerikanen clubs en forums en met de ruil van zijn W200 voor een D200 verloor hij ook een beetje de interesse in het offroaden. Hij heeft ervoor gekozen om zijn plekje binnen de ChaosBoyz op te geven en de kans aan een eventuele andere fanatieke offroader te geven.

Roger (lid tot september 2008)


[ wie was ik binnen de chaos ]

Roger is op 15 december 2003 opgenomen in de groep, enige tijd nadat hij en Brigitte waren mee geweest op onze '4x4 cursus te Sclayn'. Na zijn verhuizing naar het uiterste noorden van ons prachtige land, Jirnsum, is gebleken dat regelmatig contact houden en samen komen met de rest van het team toch een hele opgave is.

Roger is inmiddels op een punt in zijn leven gekomen dat hij besloten heeft bepaalde keuzes te maken. n van die keuzes is dat hij niet langer deel wenst uit te maken van de ChaosBoyz en staat zijn plek af voor iemand anders.

 

lijn1.gif (3257 bytes)