Joop

lijn1.gif (3257 bytes)

Opzich al een tijdje opgenomen in de chaos-roedel, maar zelf nog(steeds) geen 4x4,.. Mijn naam is Joop. Wie is ik,..geboren en getogen in Haarlem een mooie maar blubber arme stad tussen Amsterdam en de Noord Zee. Reeds veertien jaar getrouwd met een ontzettend lief tolerant ‘meissie’; Marina. Al een eeuwigheid bezig met het aanpassen van ons huis en daarnaast altijd aan het knutselen, dingen te maken,.. Naast het chaotische wereldje kom ik op een of andere manier altijd met dieren in aanraking. Mijn meisje fokt ratjes (kijk en huiver op; www.ratterybluemoon.nl) en zij is als beheerder werkzaam op een kinderboerderij. Zelf hebben we thuis ondertussen bijna een dierentuin. Weliswaar loop ik daar soms over te brommen, maar vindt het ook wel leuk. (niet tegen Marina zeggen, ssssttt!)

Ik ben door mijn bijna broertje Wouter betrokken geraakt bij de chaooten-groep en je kan me regelmatig vinden als bijrijder van Wouter en uiteraard ook als reparatie broeder voor zijn dodge. Want naast het nodige onderhoud hebben wij zijn dodge ondertussen uitgebreid en aangepast. We vullen elkaar goed aan, hij heeft het technisch inzicht en ik de creativiteit. Samen motiveren we elkaar om ieder probleem op te lossen!

Wat trek mij aan tot het 4x4 gebeuren,.. na tien keer geprobeerd, een simpele zin op te bouwen en daarna weer gewist te hebben bleef dit over; toys! Met andere woorden; groot speelgoed dus! Geef een willekeurig mens blubber, bagger, water en een auto om er doorheen, omheen en van mijn part overheen te gaan. Doe dat spelen met een gezellig ploeg geestes genoten, die voor niets terug deinzen,.. wat wil je nog meer! De beste karakter treken vindt ik overigens dat geen vraag te gek is, dat iedereen elkaar helpt in wat voor een prutje ook zit (letterlijk en figuurlijk) en dat niemand iemand ook maar iets te gek vindt!

Qua auto verleden heb ik geen spannend verhaal, geloof dat ik een doorsnee brave burger ben geweest. Een Japans mini koekblik, een standaard Amerikaans Europa model, daarna weer een groter Japans koekblik, twee bussen gehad en toen weer wat van Nederlandse bodem,.. Nooit echt wat nieuws, zou wel fraai zijn, maar als je het zelf moet betalen, naar mijn idee de afschrijving niet waard. Op dit moment een T4 (klinkt misschien wat beter dan volkswagen transporter). Dus deze is van Duitse afkomst, maar het rijdt gewoon super,..en lekker goedkoop, echt Hollands!

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)