Rob

lijn1.gif (3257 bytes)

Hallo ik ben Christel (chaos-vriendin van Sebas) een (met nadruk een) vriendin van Rob en ik erger me dood ;-) aan het feit dat Rob nog steeds geen tijd gehad heeft om een stukje over zichzelf te schrijven, dus wat doe je daaraan??? Schrijf ik het toch effe....

Rob is ergens in de jaren '60 geboren (ik zal zijn leeftijd niet helemaal verklappen) en is getrouwd met Yvonne en wonen in Zwijndrecht. Ik geloof dat het 1994 was toen Rob zijn Dodgie aangeschaft heeft. En is vanaf die tijd
lekker bezig geweest met terreinrijden. Samen hebben we regelmatig de meetings van de DTB club bezocht, en zijn we met de Dodgies naar Spanje geweest. We hebben een hoop leuks mee gemaakt.  Ook het onderhoud aan zijn Dodgie was iets wat Rob altijd heel serieus nam. Omdat Rob en Yvonne al jaren bevriend met ons zijn werden ook zij mee de Chaosboyz gekte ingetrokken. En toen gebeurde het... Robin hun dochter werd in juni 2001 geboren, vlak nadat Rob zijn baan als verkoper had omgeruild voor een te gekke baan bij de politie. Dus dat werd even wennen aan het indelen van zijn vrije tijd. Er bleef steeds minder tijd over om aan evenmenten deel te nemen en ook het onderhoud van zijn Dodgie moest er onder lijden. 

  

Maar niets was te gek voor zijn dochter! Zo was het toch wel lastig al die spullen voor zijn dochter overal mee naar toe slepen, dus schafte hij een hele mooie GMC bus aan om zijn vrouw en dochter overal mee naar toe te kunnen nemen. Helaas is de bus niet echt geschikt voor tereinrijden, dus zien we Rob, Yvonne en Robin meestal alleen op dag-evenmenten om even een kijkje te nemen.  

Maar ik weet zeker dat zodra zijn dochter hem kan vertellen hoe leuk ze het terreinrijden wel vind, dat hij zijn Dodgie onmiddelijk weer in orde brengt en dat we Rob en zijn familie weer met veel meer regelmaat gaan zien. En dat duurt niet lang meer, zijn dochter is al lekker aan het babbelen en ze heeft ook al duidelijk een eigen willetje, dus dat komt wel goed.  En zodra zijn dochter kan schrijven, mag ze mijn taak overnemen om zijn stukjes voor op de website te schrijven ;-)

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)