Ronald

lijn1.gif (3257 bytes)

Ik ben geboren in 1972 te Utrecht, tegenwoordig woon ik samen met Hanna (sinds 14 februari 2000 officieel mijn vrouw) en onze twee kinderen, Dimitri (1994) en Dlanor (2002) in IJsselstein.

Ik kocht mijn Dodge in eerste instantie als reclame object voor mijn internet bedrijfje. Al jaren was ik gek op het model mijn idee was destijds om hem in een felle kleur te spuiten en te voorzien van het logo en internet adres van mijn bedrijf. De felle kleur samen met het nodige chroom moesten ervoor zorgen dat het een echte aandachtstrekker zou worden.

Op uitnodiging van Mike ben ik een keertje als bijrijder mee geweest naar de IJ-polder. Dat was dus het einde van de droom om de Dodge als reclame object te gebruiken. Man wat is terreinrijden ontzettend gaaf. Dit was de dag dat ik besloot om mijn Dodge niet louter en alleen op de weg te gebruiken... Kort na de IJ-polder ben ik samen met Hanna mee geweest naar de Maasvlakte. Dit was eigenlijk het echte begin, meerijden is leuk, maar zelf rijden is nog veel leuker! Vanaf dit moment probeer ik zoveel mogelijk met de Boyz en girls mee te rijden.

Hanna is zich inmiddels aan het ontpoppen als een echte chaosgirl... Sinds het weekend in Hesdin (november 2002), was ze van mening dat we onze Porsche moesten verruilen voor een tweede Dodge of bijvoorbeeld een Chevy K5.  Het is uiteindelijk een Dodge RamCharger AD100 uit 1980 geworden (zie elders op deze site) en ook de Porsche hebben we nog steeds. 

In Hesdin heb ik gemerkt dat mijn Dodge nog lang niet klaar was voor het echte werk en ik heb er dan ook al aardig wat aan gedaan om dit te veranderen. De Dodge is inmiddels verhoogd en voor in het terrein heb ik de beschikking over 2 setjes velgen met Hummers. Meer hier over staat o.a. bij 'ervaringen' elders op deze site.

Verder ben ik, net als Wouter, gek op alles waar een gaspedaal/handel aan of in zit (remmen zijn niet altijd perse noodzakelijk). Ik heb dan ook al aardig wat auto's en motoren gehad. Ik rij al sinds mijn pre-bromfietstijd in auto's, bussen, vrachtwagens, shovels en noem maar op. Als ik maar even de kans krijg om ergens in te rijden waar ik nog niet eerder in gereden heb dan pak ik die kans met beide handen aan.

Sinds Hesdin (november 2002) ben ik officieel tot ChaosBoy benoemd en tot nu toe is er nog geen 'Chaos evenement' geweest waarbij ik niet aanwezig was. Als het aan Hanna en mijzelf ligt, blijft dit ook zo want de Chaos familie is echt een onderdeel van ons leven geworden.

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)