Thom

lijn1.gif (3257 bytes)

Ik ben geboren in april 1972 te Amsterdam. Na een paar jaar ben ik gedeporteerd naar Almere, waar ik nog steeds woon. Ook ik ben werkzaam bij een IT-detacheringsbedrijf (Pecoma) en nog steeds gedetacheerd bij Heineken. Hoewel ik daar ook al bijna bij het meubilair hoor.

Bij mij is het Amerikanen-autovirus zoals Mike het noemt iets minder hard aangekomen. In december 1999 kocht ik een Nissan Patrol 2.8 TD Longbody uit 1991. Na een paar maanden lekker in het terrein crossen kom je er achter dat ophoging en grotere wielen geen overbodige luxe zou zijn. Maar dat is duur! En omdat ik toch niet helemaal tevreden was met de uitrusting van de wagen (iets te veel luxe voor een terreinauto naar mijn smaak) heb ik hem in juni 2000 verkocht. Maar natuurlijk wel gelijk een andere gekocht. En omdat zo'n grote Amerikaan wel stoer en sterk is; ik ook dan maar een Dodge W200 uit 1977. Na wat strubbelingen in het begin lekker met deze bak wezen crossen.

Omdat naar mijn smaak de W200 iets te groot is, op zoek naar een andere auto. Die CJ7 die Sebas heeft vond ik hecht gaaf, dus de W200 te koop aangeboden en op zoek naar een Jeep. Via internet de W200 geruild voor een Nekaf. Niet helemaal wat ik zocht, maar wel leuk om even mee te spelen. Uiteindelijk een CJ7 gevonden waar ik denk dat ik mij wel mee zal vermaken en de Nekaf verkocht. Maar goed, dat is ook op de rest van de site wel te lezen.

Net als Arne ben ik lid van de ANVT en JeeBee. Lekker georganiseerd offroad crossen en soms lekker ongeorganiseerd: ChaosBoyz !!!!!

[ vorige pagina ]

lijn1.gif (3257 bytes)