Bruiloft Mike en Vera

Mike en Vera, 20 mei 2005

Lijn (3257 bytes)

20 05 2005
Deze getallen zullen voor de rest van het leven van Mike, Vera en natuurlijk Samantha een speciale betekenis hebben.
Mike en Vera zijn namelijk op 20 mei 2005 in den echt verbonden op het keukenhof te Lisse.

Hoewel Mike de voorgaande maanden meerdere malen heeft gezegd dat het geen chaos-bruiloft zou worden, hadden wij daar zo onze eigen gedachten over!

Het begon allemaal al op 9 april 2005 toen wij als chaosboyz een klein feestje hadden georganiseerd voor zowel de toekomstige bruid als voor de bruidegom.
We hebben Vera helaas in het verhaal moeten betrekken om er zeker van te kunnen zijn dat zowel Mike en Vera die dag thuis zouden zijn, en Samantha juist niet!

Omstreeks 16.30 uur hebben de meeste chaoten zich verzameld in de buurt van Pijnacker (de woonplaats van Mike en Vera) om net even voor 17.00 uur met veel geweld het huis van Mike en Vera binnen te vallen. Mike was eigenlijk al een beetje nukkig aan het worden omdat Vera maar niet aan het eten wilde beginnen (gna gna) en hij toch wel een beetje honger begon te krijgen. Toen vervolgens zijn ramen en deuren er bijna letterlijk uitgeslagen werden.
Vera deed snel de deur open en Mike kreeg haast een hartverlamming van de schrik. Het duurde dan ook even voordat hij zich realiseerde wat er aan de hand was 
Alleen al het gezicht van Mike op dat moment was alles waard, Schaapachtig gewoon!

Nadat we Mike min of meer gereanimeerd hadden, hebben we zijn Jeep Grand Cherokee geconfisqueerd en hebben het paar hiermee naar het attractie centrum in Zoetermeer vervoerd.
Hier stond het overige deel van de chaoten al te wachten op ons arriveren en na het inschrijven en een drankje, werden we verzocht een van de medewerkers te volgen naar een donker deel van het attractie centrum.

Mike en Vera mochten hier gaan sumo-worstelen. Ze werden beiden in een pak gehesen wat vervolgens opgeblazen werd waardoor het pak van Vera behoorlijke omvang aan nam en zelfs dat van Mike zich iets strakker om zijn goddelijke lichaam werd gesloten.

Ik kan je 1 ding vertellen; als je pijn in je gezichtsspieren wilt hebben, dan moet je 2 personen in een dergelijk pak laten hijsen en vervolgens laten sumo-worstelen.hilarisch!

De rest van de avond hebben we doorgebracht met lekker eten, drinken, kletsen, lasergamen en karten.
Toen het attractie centrum ging sluiten, hebben we Mike en Vera weer thuis gebracht en daar nog even iets genuttigd om het stel daarna met rust te laten zodat ze zich alvast konden afvragen hoe hun bruiloft zou gaan verlopen.

Benieuwd hoe de bruiloft is verlopen? Klik HIER.

 

[ vorige pagina ]

Lijn (3257 bytes)